O meni

Biografija

Zovem se Snežana Stanić, po zanimanju sam psiholog. Osnovne i master studije psihologije završila sam 2015. godine na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Osim navedenog formalnog obrazovanja, usavršavala sam se i kroz mnogobrojne edukacije i seminare i stekla razne sertifikate.

Radno iskustvo stekla sam kao voditelj slučaja u Centru za socijalni rad, a potom kao nastavnik psihologije i stručni saradnik u srednjoj školi gde sam i danas zaposlena. Najveću ispunjenost pronašla sam u području savetovanja i psihoterapije, što me je navelo da upišem edukaciju za psihoterapiju.

Trenitno sam savetnik pod supervizijom i psihoterpeut u edukaciji u O.L.I. centru za psihoterapiju, savetovanje i koučing. Moj pristup u radu baziran je upravo na O.L.I.-ju, ima integrativnu psihodinamsku perspektivu.

Rad sa klijentima

Verujem da su poverenje i profesionalni terapijski odnos osnova za prepoznavanje nesvesnih sukoba, sticanje uvida i dolaženje do konačnuh promena. Iz mog ugla, savetovanje je saradnja u kojem vas psiholog prati u potrazi za mirom, smislom i rešenjima i podržava na putu otkrića.

U radu se fokusiram na snage klijenata i otkrivanje njihovih potencijala. Pomažem im u uvežbavanju veština koje im najviše odgovaraju i zajedno sa njima pronalazim načine da stvore život po svojoj meri.

Posvećena sam stvaranju okruženja u kojem se moji klijenti mogu osećati sigurno, u kojem ću ih razumeti i podržati i što je još važnije – čuti bez osuđivanja.